• Veiligheid
 • Duurzaam
 • Betrokken

I.v.m. de zomervakantie zijn wij gesloten van 22 juli t/m 11 augustus 2024.

Wij wensen U een fijne vakantie.

Team Carprof van Dun

Pechhulp verzekering

Met pech langs de weg staan komt nooit goed uit en kan dan ook voor de nodige irritatie zorgen. Hoewel we middels regelmatig onderhoud en reparaties bij Carprof van Dun de kans hierop aanzienlijk verkleinen kan er onderweg altijd iets mis gaan. En dan sta je daar ineens in Nederland of het buitenland. Wat nu? Wat is er aan de hand en kom ik hier nog wel weg? Met onze pechhulp verzekering hoeft u zich ook daar geen zorgen meer over te maken. Heeft u een lekke band, een lege accu of per ongeluk de verkeerde brandstof getankt? Ook dan kunt u op de Carprof Pechhulp rekenen. Bent u al ergens verzekerd? Geen probleem, ook dit kunt u aan ons overlaten zodat u eenvoudig kan overstappen.

Extreem laag tarief

Wegens een uniek samenwerkingsverband met AA Team en omdat uw auto door ons wordt onderhouden kunnen wij wegens de kwaliteit van onze dienstverlening het tarief van de pechhulp zeer laag houden. Zo betaald u bij ons slechts €34,95 per jaar terwijl dit van andere aanbieders zoals ANWB of Route Mobiel al gauw meer dan € 100,- verschilt.

Pechhulp in Europa

Met onze pechhulp verzekering kunt u met een gerust hart door Europa reizen. Binnen 42 landen bent u volledig verzekerd. 

Wat mag u van ons verwachten?

Over het algemeen kunnen onze specialisten u direct weer op weg helpen. Indien dit echter niet het geval is zorgen wij voor een passende oplossing.

 • Vervangend vervoer 
  Wanneer wij uw voertuig niet in orde krijgen en u hiermee dus niet verder kan rijden zorgen wij voor een huurauto met in Nederland en in buitenland respectievelijk een maximum van 2 en 4 dagen. 
 • Transport naar onze garage 
  Vanuit geheel Nederland regelen wij kosteloos transport indien uw auto, voor zowel een reparatie als bij inruil, naar onze garage vervoerd moet worden.
 • Hotelovernachting 
  Kan de auto niet op dezelfde dag worden gerepareerd en bevindt u zich in het buitenland dan zorgen wij uiteraard voor een geschikte accommodatie om te overnachten.

Waarom Carprof Pechhulp?

Met onze betaalbare en betrouwbare pechhulp verlenen wij dag en nacht assistentie om u zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Of u nu met een lekke band, lege accu of andere vorm van pech ergens in Nederland of Europa staat. Wij zorgen ten alle tijden voor een passende en geschikte oplossing zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. 

U hoeft alleen maar te bellen, wij doen de rest. 

Carprof Mobiliteit Service alarmnummer +31 (0)88 11 214 30.

24 maanden garantie

Standaard 24 maanden garantie op onderdelen en reparaties

Carprof pechhulp

24/7 pechhulp in heel Europa voor maar €29,95 per jaar