• Veiligheid
  • Duurzaam
  • Betrokken

Schadeherstel

Bent u betrokken bij een aanrijding of ongeval met een auto, bent u tegen een paaltje gebotst of heeft er iemand bij het parkeren met zijn deur een deuk of kras veroorzaakt? Kortom heeft u schade aan uw auto? Dan kunt u rekenen op de schade-expertise van Carpprof van Dun. We bekijken eerst de situatie om vervolgens een helder en passend advies te geven. 

Bedenk wel dat indien uw de schade via de verzekering wilt herstellen de verzekeraar in de meeste gevallen zelf een aangesloten autoschadebedrijf zal aanwijzen. Raadpleeg dus altijd eerst uw verzekering alvorens vervolgstappen worden ondernomen. 

Uiteraard zijn er ook tal van voorbeelden van kleine zelf veroorzaakte ongelukjes met een deuk of kras als gevolg waarvoor u de verzekering niet wilt gebruiken. We raden u wel aan om zelfs bij de kleinste ongelukken de schade door onze vakmensen te laten controleren. Dat u geen schade ziet of merkt betekent niet dat er niets aan mankeert.

Waarom schadeherstel bij Carprof van Dun?

Met onze ervaring en kennis van alle typen en merken auto’s kunnen wij duidelijk de schade vaststellen en met een passend en gericht advies komen. Bij herstel maken wij gebruik van A-merk onderdelen die speciaal voor uw auto zijn ontworpen. Onze vakmensen beschikken over de juiste kennis, ervaring en modern speciale apparaten om uw vervoer weer helemaal in de juiste orde te herstellen. U kunt bij ons voor diverse herstelwerkzaamheden terecht zoals: 

  • Ruitvervanging en reparatie
  • Spot- repair en uitdeuken zonder spuiten

Indien er wel spuitwerk vereist is kunnen wij bij onze partner terecht aangezien wijzelf geen spuitcabine hebben.

Hoe groot of klein uw schade ook is, met een betrouwbaar advies en deskundige afhandeling zorgen wij ervoor dat u weer snel en veilig de weg op kunt.

24 maanden garantie

Standaard 24 maanden garantie op onderdelen en reparaties

Carprof pechhulp

24/7 pechhulp in heel Europa voor maar €29,95 per jaar